COVID-19 Update

bijgewerkt: 15-10-2020

Om te voorkomen dat ook wij een wildgroei gaan creëren aan berichtgeving omtrent de maatregelen die wij treffen in de huidige omstandigheden, sommen we de huidige regels hieronder op.

  • Wij delen handschoenen uit aan onze klanten. Deze handschoenen krijgen wij niet gratis. Sterker nog, ze raken steeds verder uitverkocht bij onze leveranciers en de prijs blijft ook alsmaar toenemen. Wij willen dit echter nog steeds als service (en daarom kosteloos) aan kunnen blijven bieden. Daarom geven wij er maar één per auto. Gebruik je er meer dan een? Wees dan fair voor je medemens en leg zelf een doos handschoenen in je auto welke je kunt gebruiken. Ook wij zijn mensen en kunnen het wel eens onverhoopt vergeten om jou een handschoen aan te bieden. Vraag er in dat geval zelf even om.
  • Wij accepteren nog steeds contante betalingen, maar onze voorkeur gaat uit naar betaling per PIN (contactloos) of waspas.
  • Wij hebben er bewust voor gekozen om geen plaatsen op ons stofzuigterrein af te zetten. Door het nemen van je eigen verantwoordelijkheid kan je namelijk de anderhalf meter afstand altijd handhaven en kunnen wij alle stofzuigplaatsen tot jullie beschikking blijven stellen. Kies daarvoor, indien mogelijk, een stofzuigplaats uit waarbij je aan beide kanten een lege plek hebt. Is dat vanwege drukte niet mogelijk, let er dan gewoon op dat je niet te dicht bij anderen staat. Als iedereen deze kleine moeite neemt, is die anderhalve meter geen probleem.
  • Wij proberen onze machines, apparaten en automaten waarbij contact met de handen onvermijdelijk is, zo vaak mogelijk te desinfecteren. Dit biedt echter nooit garantie. Probeer ook hier weer handschoenen te gebruiken. Better safe than sorry!
  • Wil je de auto stofzuigen of kom je voor een VIP-behandeling? Kom dan zo veel mogelijk alleen.
  • Wij sluiten tot nader bericht op donderdag en vrijdag ook om 20:00 in plaats van 21:00.
  • Onze personeelsleden welke in direct contact staan met klanten, dragen mondkapjes. Voor je eigen veiligheid adviseren wij onze klanten ook om mondkapjes te dragen zodra zij zich buiten het eigen voertuig begeven.


Terug naar het overzicht