Je zit immers in je auto, niet op de motorkap...

Als eerste in Amersfoort biedt The Car Spa interieurreinigingsprogramma’s aan terwijl u wacht! Je vertrouwt je auto aan ons toe bij de entree van de wasstraat en je auto wordt zo schoon mogelijk aan je teruggegeven. Terwijl jij in onze wachtruimte wacht, werkt, het nieuws leest of tv kijkt krijgt je auto eerst een polish-behandeling in onze wasstraat en wordt deze daarna door onze ervaren medewerkers schoongeblazen, gestofzuigd, wordt het dashboard gereinigd en worden de ramen schoongemaakt. Daarna worden je banden weer mooi zwart gemaakt en kijken we je bandenspanning na. Indien nodig brengen we je bandenspanning weer op peil. Als finishing touch wordt je auto voorzien van een heerlijke geur.

Naast de standaard VIP-behandeling hebben we nog talloze aanvullende behandelingen. Kijk hiernaast naar alles opties of kijk op onze reserveringspagina voor alle uitleg en prijzen.

Afspraak maken

VIP-behandeling

€ 54,50

1X Polish

€ 2,50

Ruitenvloeistof

€ 5,00

Extra velgenreiniging

€ 20,00

Derde zitrij

€ 30,00

Extraction

€ 40,00

Hemel reinigen

€ 25,00

Hondenhaarbehandeling

€ 40,00

Geurbehandeling

€ 75,00

Lederconservering

€ 20,00

Cabrioreiniging

€ 60,00

Impregneren cabriodak

€ 40,00

Handmatige Wax

€ 130,00
Totaal:
€ 0,00

Veelgestelde vragen

Help! Welke behandeling moet ik nemen?

Dat weten wij ook niet! Althans, niet voordat we je auto even hebben gezien :-).

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je advies over welke behandeling het meeste resultaat op jouw auto zal hebben, rij dan even langs en laat ons een kijkje nemen. Weliswaar kunnen wij nooit garanderen dat we een bepaalde vlek er wel of niet uit krijgen, maar we kunnen in ieder geval op basis van onze jarenlange ervaring een reële verwachting scheppen.

Moet ik een afspraak maken voor een VIP-behandeling?

Het moet niet, maar we adviseren het wel. Het komt namelijk vaak genoeg voor dat we zo vol zitten met onze behandelingen dat we geen plek hebben om tussendoor nog een VIP-behandeling (al dan niet aangevuld met extra behandelingen) aan te nemen. In dat geval moeten we je dus teleurstellen en dat vinden we niet fijn. Daarom ons advies: maak een afspraak.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij ons kan je op locatie betalen met contant geld, PIN-pas, VISA-card, Mastercard, American ExpressMultiTankCard, TravelCard en MKB Brandstofpas.

Op onze website accepteren wij iDeal, alle bekende Credit Cards en Paypal. Onze The Car Spa waspas is zowel op locatie als op onze website een geldig betaalmiddel!

Poetsen jullie de auto's niet?

Niet als standaard onderdeel van een van onze interieurreinigingsprogramma's. Standaard wordt je auto door ons gewassen met Programma 1. Bij normale vervuiling is dit programma afdoende om je auto weer schoon te krijgen.

Echt poetsen (polijsten zoals het in het autowereldje heet) doen wij ook, we hebben daarvoor alle spullen en expertise aan boord. Hiervoor moet je echt even langskomen, op basis van je auto maken wij een schatting van de benodigde tijdsduur en kosten.

Vraag direct je waspas aan

Was altijd met korting!

...en daarom zijn we uniek in Amersfoort!

Onze wasstraat is voorzien van de nieuwste technologie om je auto volledig te kunnen behandelen. In combinatie met de superieure shampoos en waxen welke wij gebruiken en het handmatige voorwasprogramma bereiken we bij The Car Spa een optimaal was-, glans- en droogresultaat.

Laat je het inwendig schoonmaken van je auto liever over aan professionals of heb je er gewoon even geen zin in? Neem dan ons interieurreinigingsprogramma!