Auto onderdelen in Amersfoort bij The Car Spa

Wellicht komt de volgende situatie je bekend voor: Na weken een volle agenda te hebben gehad heb je eindelijk de tijd om je auto te wassen. Daarvoor rij je even langs bij The Car Spa in Amersfoort. Nadat je met een tevreden blik onze wasstraat hebt gebruikt, besluit je nog even de ruitenwisservloeistof te controleren en komt erachter dat het reservoir bijna leeg is. Dat is natuurlijk een onveilige situatie waar iets aan gedaan moet worden. Bij het schoonmaken van de voorruit valt je ook op dat de ruitenwissers aan vervanging toe zijn. Ook hiervan maak je een mentale notitie. Tijdens het stofzuigen heb je de verlichting van je auto aan laten staan waardoor de auto niet meer start. Natuurlijk helpen wij je graag dus vraag je een medewerker om hulp. Maar dan blijkt dat de auto helemaal niet meer wil starten ook niet met behulp van startkabels. Een simpele meting laat blijken dat de accu overleden is. Geen nood wij leveren accu's uit voorraad voor elk type personenauto. Het ligt voor de hand dat je gewend bent om hiervoor naar een andere zaak te rijden. Je moet alleen weten waar je naartoe gaat om de benodigde onderdelen te vervangen, en hebben ze wel de juiste maat ruitenwissers op voorraad. Allemaal vragen die wellicht door je hoofd gaan.

Gelukkig kan het ook makkelijker. Want je kunt bij The Car Spa in Amersfoort ook dit soort onderdelen halen. Naast onze volautomatische wasstraat hebben wij in onze winkel alles om je auto weer in topconditie te krijgen. We hebben ruitenwisservloeistof om die nare vliegen weg te spoelen, ruitenwissers om die versleten exemplaren te vervangen en meer. Aan auto onderdelen leveren wij direct uit voorraad ruitenwissers, ruitenwisservloeistof, accu's en andere accessoires. Je hoeft dus voortaan niet meer extra om te rijden. Bij The Car Spa rij je niet alleen met een schone auto naar buiten, maar ook met spiksplinternieuwe ruitenwissers en een lekker vol réservoir met ruitenwisservloeistof. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Voortaan ga je gewoon langs the car spa.

Dus voor een compleet schone auto van binnen en van buiten en net dat beetje service extra ben je meer dan welkom bij The Car Spa in Amersfoort.

Vraag direct je waspas aan

Was altijd met korting!