Black Friday Week 2022

Deze hele week hebben we bij The Car Spa onze jaarlijkse Black Friday aanbiedingen!
Zoals we al hebben gezegd, gaan we het wassen van je auto een stuk goedkoper maken en daarvoor hebben we een drietal producten uitgekozen, waarmee er voor iedere situatie een passende aanbieding voor handen is.

Ik heb 1 auto en deze wil ik vaker dan 1x per week wassen.

Ons Unlimited-abonnement sluit specifiek aan op jouw behoefte! Voor een vast bedrag per maand, was je 1 auto (dit abonnement is gekoppeld aan je kenteken) onbeperkt met ons wasprogramma 1!
Tijdens Black Friday betaal je voor dit abonnement geen € 45,- maar slechts € 30,- per maand, zolang je abonnement duurt!
Was je bijvoorbeeld 5 keer per maand je auto, dan kost een wasbeurt je omgerekend slechts € 6,- in plaats van € 16,- met een Waspas! Tel uit je winst!

Je abonnement is per maand opzegbaar, maar bij het hervatten ervan val je terug in het reguliere tarief (tenzij we op dat moment weer een soortgelijke actie hebben).

Goed idee? Binnen een paar tellen sluit je hier je abo af!

Wij hebben meerdere auto’s, welke we geregeld, maar niet wekelijks wassen.

Al een langere tijd horen wij deze situatie van onze klanten. Laten we het een gevalletje “te groot voor het kussen, te klein voor het laken” noemen. Je waspassaldo vliegt erdoorheen met 2 of 3 auto’s, maar voor iedere auto een Unlimited-abonnement is weer te kostbaar...

Voor al deze klanten hebben wij sinds kort het Weekly-abonnement! Met dit abonnement mag je iedere kalenderweek een auto naar wens wassen met ons wasprogramma 1X! Ook voor dit abonnement rekenen wij tijdens onze Black Friday Week slechts € 30,- in plaats van € 45,-!

Als je iedere week een auto wast, betaal je per wasbeurt dus net geen € 7,- (o.b.v. 12 maandelijkse betalingen voor 52 weken)! Met een Waspas zou je € 18,- betalen voor dit wasprogramma!

Leidend bij dit abonnement is de kalenderweek: van maandag tot en met zondag heb je 1 wasprogramma 1X tot je beschikking. Gebruik je deze niet, dan vervalt deze. Je spaart dus geen wasprogramma’s op in de weken dat je ze niet gebruikt. Ook hierbij geldt dat de actieprijs vervalt bij het stopzetten of pauzeren van je abonnement.

Klinkt als een deal? Afsluiten doe je hier!

Ik was een of meerdere auto’s geregeld, maar niet vaker dan eens per maand.

Eigenlijk moet je in deze situatie al in het bezit zijn van onze Waspas. Daarmee was je namelijk altijd tegen een gereduceerd tarief én spaar je ook nog eens mee voor iedere 11e wasbeurt gratis. Heb je deze nog niet? Dan heb je al die tijd onnodig teveel betaald! Met een Waspas ben je namelijk nergens aan gebonden: je zet een bepaald bedrag aan saldo op je Waspas en je verbruikt enkel saldo, als je komt wassen. Was je een maand niet, dan gaat er die maand(en) ook geen saldo van je Waspas verloren.

Voor onze Waspasklanten hebben we ook een leuke aanbieding; bij iedere opwaardering van € 100,- ontvang je een voucher voor 3 gratis wasprogramma’s 1X ter waarde van € 54,- in totaal!

Het berekenen van een prijs per wasbeurt is hierbij wat lastiger, aangezien je met een Waspas ieder gewenst wasprogramma, interieurbehandeling en/of aankoop in de shop af kunt rekenen. Maar als we gemakshalve stellen dat je alleen maar wasprogramma’s 1X afrekent met je Waspas, kun je met € 200,- aan saldo, 11 wasprogramma’s 1X betalen. Door € 200,- op te waarderen tijdens de Black Friday Week, krijg je een voucher voor 6 gratis wasprogramma’s 1X. Daarnaast krijg je een SPA-punt bij ieder wasprogramma welke met de Waspas wordt afgerekend. Door 11 wasprogramma’s te betalen met je Waspas, spaar je dus 11 SPA-punten, waarvan je er 10 weer inlevert voor een wasprogramma 1. Onderaan de streep heb je dus 17 keer gewassen met wasprogramma’s 1X en 1 keer met wasprogramma 1. Hierdoor betaal je per wasprogramma net iets meer dan € 11,-!

De enige kanttekening bij een Waspas, is dat er geen restitutie van ongebruikt saldo plaatsvindt. Aan de andere kant zijn er talloze mogelijkheden waarop je je saldo helemaal op kunt krijgen, mocht je dat willen.

Interessant? Een Waspas is zo aangevraagd!

Abonnementen kunnen enkel online worden aangevraagd; de Waspas-aanbieding geldt zowel online als op locatie.


Terug naar het overzicht